Familie appartementen in Italië.

Appartementen

Bij Casa Cingoli hebben we op de begane grond twee mooie familie appartementen gerealiseerd, 2 tot 6 persoons appartement Girasol en 2 tot 4 persoons appartement Noce. De appartementen zijn allebei voorzien van een veranda met een buitenkeuken. 

Appartement Fico is het derde appartement deze staat geheel vrij en heeft een schitterend uitzicht over de vallei.

Alle de appartementen zijn voorzien van heerlijke bedden voor een goede nachtrust en een ontspannen vakantie.

Voor elke gast is er een Gratis linnenpakket beschikbaar, voorzien van handdoeken en beddengoed. Ook zit er een gastendoek, hand en theedoek bij. Een kinderstoel en babybed zij ook op verzoek Gratis voor handen.

De appartementen hebben een mooi uitzicht en staan in een kindvriendelijke omgeving dus zoveel mogelijk autovrij. Uw auto kunt u parkeren op de parkeerplaats dichtbij het appartement. Voor mindervalide maken we een uitzondering en kunt u de auto naast het appartement parkeren. 

Voor een vakantie in Le Marche Italië zijn deze appartementen de perfecte uitvalsbasis. Wilt u een mooie wandeling in de natuur of een fietstocht door de heuvels van le Marche maken of gewoon heerlijk ontspannen met een lekker drankje erbij het is allemaal mogelijk bij de accommodatie van Casa Cingoli 

Klik op een link hier beneden voor meer informatie of volg ons op Facebook

 Boeken April Mei* Juni Juli Aug Sept
Girasol 6p  € 695,- € 695,- € 850,- € 995,- € 995,- € 695,-
Noce 4p € 650,- € 650,- € 750,- € 850,- € 850,- € 650,-
Fico 4p € 695,- € 695,- € 795,- € 895,- € 895,- € 695,-

 

 

 

 

Bijzonderheden:
* Voor de Meivakantie gelden andere tarieven.
- Eindschoonmaak € 40,-
- Tussentijdse schoonmaak € 20,- 
- Linnenpakket  inbergrepen ( handdoeken, beddengoed, hand en theedoek ).
- Aankomst zaterdag vanaf 16.00uur. - Vertrek zaterdag tussen 10 en 11 uur.


Appartement Girasole 2 tot 6 pers. 

Appartement Noce 2 tot 4 pers. "Dit appartement heeft Airco"

 Appartement Fico 2 tot 4 pers.

De charme van Le Marche: 5-zintuigentoerisme
De Marche ontdekken is als een meervoudige zintuiglijke reis: al onze zinnen worden er intensief bij betrokken. Vijf zintuigen worden door de Marche in vervoering gebracht, dankzij het grondgebied van de vijf provincies, die heel verschillend zijn, maar ook heel erg op elkaar lijken in die zin dat elk stadje, elke uithoek van de Marche steeds nieuwe en verrassende emoties oproept bij de bezoeker. 

Ons gezichtsvermogen wordt betoverd door een grote verscheidenheid aan meeslepende landschappen: de zee en een kust met heel verschillende karakters; de uitgestrekte heuvels met hun unieke profiel, waar de natuurlijke kleuren zich meesterlijk vermengen met de inbreng van de mens, duidelijk zichtbaar in de historische stadjes, heiligdommen, kastelen en abdijen; de Apennijnen, met bossen, valleien en bergtoppen om te verkennen en waar nog steeds de legende van Sibille rondwaart. In de dorpjes en stadjes zijn talrijke musea en kerken, kostbare schrijnen voor de talloze kunstwerken die hier worden bewaard: van Crivelli tot Piero della Francesca, van Rafaël tot Bellini, van Titiaan tot Lotto. En dan noemen we alleen nog maar de belangrijkste, maar daarnaast vinden we kunstwerken van minder bekende artiesten of kunst- en folklore-uitingen die, samen met de werken van de meesters, de geschiedenis vertellen van een gebied dat is gevormd door trotse stadsstaatjes en invloedrijke stadsbesturen.
De tastzin wordt gevoed door een grote verscheidenheid aan ambachtelijke producten van uitzonderlijke kwaliteit, zoals filigraanpapier, of gekloste kant, of door keramiek en majolica dat op traditionele wijze wordt vervaardigd.
Het gehoor wordt gestreeld door de onsterfelijke muziek van de componisten Rossini, Pergolesi en Spontini die op elk internationaal festival - het ROF, Rossini Opera Festival, of het Pergolesi Spontini Festival - opnieuw weerklinkt, net als tijdens de talrijke voorstellingen die gedurende het operaseizoen in de theaters en concertzalen in de Marche worden opgevoerd. Een treffend voorbeeld hiervan is het operaseizoen in het Sferisterio-theater in Macerata. Heel discreet weerklinken hier zelfs de dichtregels van Leopardi, beschermengel van alle moderne en hedendaagse dichters uit de Marche.
De reukzin wordt geprikkeld door duizenden geuren, waarbij elke geur aangename gevoelens van welbehagen en levensvreugde oproept. De Marche zijn inderdaad een land van geuren: van een zeebriesje en de geur van vers gevangen vis tot de uitgestrekte velden lavendel of brem in Conero, van de geur van wijnen die verhalen over de geschiedenis van de heuvels waar de verschillende wijnstokken worden verbouwd tot de sterke truffelgeur uit Acqualagna en het berggebied van de Apennijnen, tot de overheerlijke geuren van de vleeswaren uit Carpegna, Fabriano, Visso, en de geuren van de verschillende kazen uit de streek.
De smaak wordt bevredigd door een rijk scala aan streekproducten en wijnen; de keuken van de Marche biedt traditionele boeren- en vissersgerechten, vaak aangepast aan de hedendaagse smaak maar zonder ooit de hoog in het vaandel staande waarden als echtheid, eerlijkheid en aandacht voor kwaliteit uit het oog te verliezen. Smaak en een goede maaltijd betekenen veel meer dan gewoon aan tafel gaan, ze bepalen in belangrijke mate de hele levensstijl van de bewoners van de Marche, een levensstijl die wordt gekenmerkt door eenvoud en respect voor tradities. 

De emoties die de bezoeker van de Marche dankzij de vijf zintuigen ervaart, veroorzaken niet alleen een lichamelijk welzijn, maar hebben ook hun uitwerking op het gemoed, waardoor een bezoek aan de Marche verandert in een waar herstel van lichaam en geest.